Tilbage til Sponsor

Bliv sponsor

VIK søger sponsorer

Støt VIK badmintonklub:
VIK-badminton er en badmintonklub, der har til huse i Vejlby Risskov Centret. Vi er en afdeling under Vejlby Idrætsklub, men vi fungerer og drives som en selvstændig forening. I øjeblikket har vi ca. 200 medlemmer fordelt på en senior-, en begynder- og en motionistafdeling. Klubbens målsætning er at skabe et socialt miljø, hvor der er plads til alle, der har lyst til at spille badminton på såvel konkurrence- som motionsplan.

Turneringshold:
I VIK spiller vi badminton på konkurrenceplan, dvs. at klubben deltager i holdturneringer under Dansk Badminton Forbund (DBF). Ambitionen er kontinuerligt at tiltrække nye spillere og fortsætte den sportslige succes, så VIK-badminton fortsat er et attraktivt valg, når nye studerende eller andre badmintonspillere flytter til byen.

VIK er repræsenteret i flere turneringsrækker og både Danmarksserien og Kredsserien spiller dermed turneringskampe både på Fyn og i Jylland. De andre hold spiller hovedsaligt turneringskampe i Århus-området.

Sponsoraftaler:
I VIK har vi udviklet et sponsorkoncept, der betyder, at du kan støtte klubben på flere måder – i det omfang der passer til din virksomhed til et budget hvor alle kan være med. I bestemmer jer bare for hvilken af de tre pakker i vil støtte med, og så kvitterer vi med vores uforbeholdne taknemlighed og billedmateriale, som i selv kan bruge til egen markedsføring.

Vi får produceret et sponsor-banner (ca. 6×1 meter), som er med til alle holdkampe, fester, klubmesterskaber,
stævner og andre steder hvor vi gerne vil vise dem frem der støtter os.

Størrelsen af jeres logo på banneret afhænger af hvilken pakke der vælges:

Pakke 1  30×30 cm  500,-
Pakke 2  90×90 cm.  2.500,-
…og man nævnes som klubsponsor på hjemmesiden og Facebook
Pakke 3  300×90 cm  10.000,-
…som pakke 2 og man krediteres som klubbens hovedsponsor i alle klubbens medier. Man kan desuden få en aften i Vejlby Risskov hallen med instruktør, bolde og ketsjere for firmaet (op til 24 personer).

Vi har også to andre alternativer til de tre ovenstående pakker:

Jeres navn på en bane   2.000,-
Jeres logo på eget skilt bag en eller flere baner. Alle kampe bliver så ikke længere kaldt ud til “bane 2“ men til f.eks. “Spar Nord-banen“.
Personligt sponsorat af spiller    4.500,-
Dækker spillerens kontingent og boldpenge. Derudover bliver firmaets logo trykt på trøjen (én farve).

Alle sponsoraftaler løber til og med august 2019, hvorefter der kan fornys aftaler hvis det ønskes. Send jeres logo i høj opløsning (eller vektor) til vik.sponsor@gmail.com, og så er i allerede i gang med at støtte, der hvor det gavner mest. Det er naturligvis 100% fradragsberettiget!

Download vores sponsoraftale her: Sponsoraftale

Hvis der er spørgsmål, så tøv heller ikke med at skrive til vik.sponsor@gmail.com.

Ovenstående er forslag der efter vores opfattelse, giver en aftale der både tilgodeser vores behov for økonomisk støtte til vores medlemmer samt din virksomheds behov for eksponering. Skulle du have andre tanker om et eventuelt samarbejde, vil vi naturligvis meget gerne høre fra dig. Vi ser frem til at høre fra dig.

Med Venlig Hilsen

VIK Badminton
Tlf: 40955959
Mail: vik.sponsor@gmail.com