Tilbage til Senior

Træner; Sune Gavnholt

For sæsonen 2019-2020 har VIK Badminton indgået et samarbejde med Sune Gavnholt som senior træner.

Sune er tidligere professionel badmintonspiller, og har titler som både dansk mester og europamester, og har desuden spillet på ungdomslandet op til U-22. Sune har spillet mere end 100 internationale turneringer I lande som USA, Canada, Peru, Singapore, Indonesia, Malaysia, Thailand, Vietnam og det meste af Europa. Herhjemme har han spillet 1. herresingle i Badmintonligaen for både Team Aarhus og Ikast FS Badminton.

Sune Gavnholt er 35 år gammel og bor i 8260 Viby J med sin kone og to piger. Sune er uddannet folkeskolelærer, men har siden 2012 arbejdet som badmintontræner på fuld tid.

Som fuldtidstræner i Ikast FS Badminton for senior og på deres sportscollege træner Sune både danske og internationale elitespillere. Herunder kan der nævnes navne som Kim Astrup, Lasse Mølhede, Victor Svendsen og Dey Subhankar. Som træner har Sune ført Ikast fra 2. division til Badmintonligaen og har skabt et elitemiljø med rekordmange U17 og U19 DM deltagere. Udover sportscollege Ikast og VIK Badminton, står Sune også i spidsen for Færøernes badmintonlandshold.

Sune interesserer sig udover badminton meget for fodbold, musik, vin/specialøl, og så er han en stor filmnørd.

”Jeg glæder mig til udfordringen i VIK, hvor jeg ser frem til at lære jer godt at kende på og udenfor banen. Jeg vil komme med en stor motivation, energi og glæde for badminton, og vil gøre mit bedste for, at I hver især kan løfte jer spillemæssigt, og at vi får nogle fede timer sammen til træning og på det sociale plan.

Jeg tror på mennesker, og på det at være fælles om noget, som man brænder og har en passion for, og derigennem kan opnå nogle mål og få helt fantastiske oplevelser gennem sporten.” siger Sune.

Vi ser frem til et stærkt samarbejde og vi byder ham hjertelig velkommen i VIK Badminton.

/Bestyrelsen