Tilbage til Begyndere

Træner; Casper Skipperud

For sæsonerne 2018-2019 har VIK Badminton indgået et samarbejde med Casper Skipperud som seniortræner.

Casper har de seneste to sæsoner været ansat som træner for to af klubbens tre træningshold for voksne begyndere og øvede. Det var derfor en naturlig udvikling og en tilfredsstillelse for VIK Badminton at kunne indgå et samarbejde med Casper omkring klubbens to turneringstrupper for sæsonen 2018-2019. 

VIK Badminton har været utrolig glade for Casper de foregående sæsoner. Casper er en meget engageret, energisk og dygtig træner, er det glædeligt at han vil tage udfordringen op med at træne A- og B-truppen. Casper er særdeles vellidt blandt alle klubbens medlemmer, og fylder også en stor del i klubbens sociale miljø.

VIK Badminton er ligeledes utroligt glade for at Casper Skipperud fortsætter som træner på klubbens træningshold for voksne begyndere og øvede badmintonspillere.

Casper har haft mere end 20 år som aktiv badmintonspiller, og er i en alder af 30 år en erfaren spiller, træner og en stor aktiv i det århusianske badmintonforeningsliv bl.a. gennem frivillig bestyrelsesarbejde.

Parallelt med foreningsbadmintonen har Casper gennem adskillige år været aktiv og frivillig i DGI, hvor en stor del af badmintontræneruddannelsen er taget og hvor han i gennem flere år har undervist og uddannet nye DGI Badmintoninstruktører.

“Det vigtigste for mig som træner er, at det skal være trygt og sjovt at gå til badminton. Der skal først og fremmest være plads til smil på læben, men mine træning skal også kunne udfordre spillerne så de har mulighed for at blive bedre til badminton. ” siger Casper.

Casper har trænererfaring der strækker sig over en periode på ca. 14 år, hvor det inden hans tid i VIK Badminton primært har været i funktionen som ungdomstræner, gæstetræner og instruktørtimer for forskellige seniorhold.

Casper skaber utrolig meget glæder og energi i hallen. Vi kan derfor kun opfordre alle voksne der overvejer at starte til badminton, at kigge forbi når vi begynder i august.

Vi ser frem til det fornyede samarbejde med Casper Skipperud i VIK Badminton.

/Bestyrelsen