Tilbage til Begyndere

Træner; Ulrik Mahler

Vi er glade for at kunne annoncere, at Ulrik Mahler er tilbage som træner i VIK.

Ulrik har tidligere i en årrække været med til at udvikle C-truppen til den store succes den er i dag. Han overtager træningen på Ellevangsskolen om onsdagen samtidigt med, at onsdagstræningen udvides med endnu et hold, så C-truppen nu tæller hele 4 hold. To om onsdagen på Ellevangsskolen og to om torsdagen i Vejlby-Risskov Centret.

Ulrik går til den ugentlige træning med samme engagement, som han altid har gjort. Derfor vil hans træninger have fokus på både den tekniske og taktiske udvikling af spillerene til kompetente badmintonspillere og den sociale del af sammenværet på holdet, der kendetegner hele c-truppen.

Ulriks træner-CV beskriver en mand med årevis erfaring, og har været træner på alle niveauer i flere klubber. Ved siden af den daglige træning har han også et dybt engagement i DGI med sig, hvor både badmintonevents, instruktørjobs, udvalgsposter og foreningsudviklingsopgaver har fået hans opmærksomhed.

Vi glæder os meget over, at Ulrik nu igen retter sin opmærksomhed mod VIK og ser frem til en spændende sæson i samarbejde med ham.