Tilbage til Begyndere

Om

Begynderhold i VIK badminton – for voksne begyndere og let øvede.

VIK Badminton fortsætter succesen fra sidste sæson. Vi har flere hold og dermed plads til alle uanset niveau. Nogle af dem som typisk spillede, og som skal spille i næste sæson, havde aldrig spillet før, mens andre har spillet motions- eller klubbadminton for mange år siden. Aldersgruppen ligger mellem 18 og 40 år, men alle aldersgrupper er velkomne.

Det kræver ingen forudsætninger for at deltage på holdet, men godt humør og lysten til at prøve hvad badminton kan gøre ved dig, er bestemt ingen hindring.

På holdet skal der til hver træning først og fremmest spilles så meget badminton som muligt, men der vil også være fokus på regler, teknik, taktik og fysisk træning, så alle bliver bedre fra gang til gang. Den samme træner vil være tilknyttet hele sæsonen, så træningen bliver kontinuerlig, personlig og sjov ift. den enkeltes niveau.
Derudover bliver du også en del af et fællesskab.

Træningstiden ligger i den kommende sæson for to hold om torsdagen i tidsrummet 19.00-20.30 eller 20.30-22.00 samt for to yderligere hold om onsdagen i tidsrummet 17.00-18.30 eller 18.30-20.00. Derudover kan der tilbydes en ekstra ugentlig træning mandag 16.30-18.00. 

Prisen for en hele sæsonen er inkl. træner og fjerbolde. Sæsonen starter torsdag d. 16. August og slutter omkring 1. Maj.

Er du/I interesseret eller nysgerrig omkring ovenstående, så kontakt os endelig.

Vi glæder os til at høre fra dig.

For yderligere information, kontakt:
Troels Knudsen
Mail: vik.begynderhold@gmail.com